Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2018 Pazar

Kırıkkale Milletvekili Rektörümüze Ziyarette Bulundu

Kırıkkale Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Abdullah Öztürk, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Emre Güler de hazır bulundu.

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Rektörümüzün çalışmalarını yakından takip ettiklerini, göreve geldiği günden bugüne kadar büyük başarılara imza attığını bildiklerini ifade ederek sadece bölgesine ve ülkesine değil, aynı zamanda uluslararası alanda da Üniversiteyi en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı Rektörümüzü tebrik ederek kendisine başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise ziyaretlerinden büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu, Üniversitelerin sadece eğitim veren kurumlar olmadığına aynı zamanda bulunduğu şehrin hatta bölgenin sosyo-kültürel kalkınmasına da katkı sağlaması gerektiğine yürekten inandığını ve bu misyonla görevini sonuna kadar en iyi şekilde icra edeceğini ve bu yönde çalışmalarına aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube