Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2018 Pazar

Ufka Yolculuk Çorum Ekibinden Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, Çorum Eğitim, Gençlik ve Spor Derneği (ÇED) Başkanı ve Ufka Yolculuk Çorum ekibinden Selim Kaya ve ÇED yönetim kurulu üyesi  Abdulkadir Büyükçınar makamında ziyaret etti.

Ziyarette Selim Kaya ve Abdulkadir Büyükçınar, Çorum’da düzenlenecek olan ‘Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz’ temasıyla 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek “6.Ufka Yolculuk Kültür Yarışması” hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a bilgi verdiler.

Rektörümüzün çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini ve genç nesle büyük önem verdiğini bildiklerini kaydeden Ufka Yolculuk Çorum ekibinden Selim Kaya, gençleri bedensel ve zihinsel olarak sağlıklı, zinde, milli manevi, ahlaki, sosyal ve kültürel değerlere bağlı, çevreye duyarlı, üstün vasıflı, eğitimli, kültürlü, görgülü bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak gayesiyle düzenledikleri “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” kapsamında “Kur´an ve Sünnet” konulu yarışmaya ÇED olarak destek verdiklerini ve bu konuda Üniversitemizle birlikte çalışmaktan mutluluk ve onur duyacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, düzenledikleri yarışmadan dolayı kendilerini tebrik ederek ortak iş birliklerine her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube