Yayınlanma Tarihi: 02 Ekim 2018 Salı

Rektörümüzden KYK Kerebi Gazi Yurt Müdürüne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kerebi Gazi Yurt Müdürü Yasin Koçak’ı ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi olarak KYK yurtlarını çok önemsediklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yüksek kaliteli standartlara sahip konaklama imkanının eğitim kalitesini yakından ve olumlu etkilediğini vurgulayarak sağlanan bu imkanlardan dolayı KYK’ya teşekkür etti.

Üniversitemizle ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden KYK Kerebi Gazi Yurt Müdürü Yasin Koçak da 1.600 kişilik kapasitesiyle Kerebi Gazi Yurdu’nun ilimizdeki diğer yurtlarla beraber öğrencilerimizin hizmetinde olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.