Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2018 Perşembe

Rektörümüz Sağlık ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakültelerimizi ziyaret ederek öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin sağlık alanına büyük önem verdiğini ve yaptığı her türlü çalışmalarla bu alanda büyümeye devam ettiğini ifade ederek yeni açılan Ebelik Bölümü ile Fakültemizdeki toplam bölüm sayısının 7’ye ulaştığını belirtti. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu sağlık personelini yetiştirme noktasında Sağlık Bilimleri Fakültemizin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Fakültemizde bu yıl %100’e yakın bir doluluk oranına ulaşıldığını vurgulayarak tüm öğretim elemanlarımıza gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüzden Spor Bilimler Fakültesi’ne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ikinci ziyaretini ise Spor Bilimleri Fakültesi’ne gerçekleştirdi.

Engelli bireylere yönelik sportif faaliyetler ile Oğuz Adası projesi kapsamındaki su sporları konuları başta olmak üzere ileriye dönük yapılması planlanan projelerin ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin pek çok ulusal ve uluslararası organizasyonlar ev sahipliği yaptığını ve aynı zamanda da önemli başarılar elde ettiğini ifade ederek deneyimli akademik kadrosuyla Spor Bilimleri Fakültemizin bu konuda çok büyük katkı ve desteklerinin olduğunu vurguladı. Fakültemizin spor etkinliklerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirdiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, çalışmalarından dolayı tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek başarılar diledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube