Yayınlanma Tarihi: 29 Kasım 2018 Perşembe

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Yeni yönetim olarak ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz, “Üniversitemizin desteğini yanımızda hissetmek gurur verici. Sizler bizim için değerlisiniz” ifadelerini kullanarak Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Şehitlerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin çok kıymetli olduğunu ve Hitit Üniversitesi olarak bu anlayışla çalışmalar yaptıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da derneğin gerçekleştireceği faaliyetlerde her zaman iş birliklerine açık olduklarını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.