Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2018 Salı

Rektörümüz TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer’i ziyaret etti.

TÜGVA’nın kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli nesillerin oluşumuna katkı sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  bu noktada TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’nin de gençlerimizin gelişimini destekleyecek güzel projelere imza attığını vurguladı. Hitit Üniversitesi’nin kapılarının toplumun her kesimine açık olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, birlikte yapılacak çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği olarak başta sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere pek çok alanda etkinlikler ve programlar düzenlediklerini ifade eden TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer de Üniversitemiz ile ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.