Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2018 Salı

Rektörümüzden HAK-İŞ İl Başkanına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, HAK-İŞ Çorum İl Başkanı Mustafa Köroğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Sendikal faaliyetlerine ilişkin bilgi veren HAK-İŞ Çorum İl Başkanı Mustafa Köroğlu, görüşmede taşeron işçilerin kadroya alınmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek hükümete teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın Çorum’a ve Üniversitemize çok büyük katkısı olduğunu, Üniversitemizin adından söz edilir duruma getirdiğini ve Üniversitemizin sıralamalarda da büyük bir başarı elde ettiğini belirten Başkan Köroğlu, bu gözle görülür çalışmaların Rektörümüzün Üniversitemizi sahiplenerek özverili bir şekilde çalışmasının sonucu olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Mustafa Köroğlu, Üniversitemizin çalışmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu ve STK’lar ile ortak projeler yapmayı önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin gelişimi ve büyümesi adına yapılacak ortak proje ve çalışmalara kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu dile getirerek yerellik, millilik, manevi değerler, hukuk, adalet gibi temel değerleri misyon edinen HAK-İŞ’e ve bu yolda önemli bir görevi olduğuna inandığı HAK-İŞ İl Başkanı Mustafa Köroğlu’na başarılarının devamını diledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube