Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2018 Salı

Rektörümüzden TÜMSİAD’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeniden aynı göreve seçilen Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette STK’ları Üniversitemizin en önemli paydaşları olarak gördüklerini ve Üniversitemizin ve ilimizin gelişimi adına STK’larla her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizin önemli dinamiklerinden olan TÜMSİAD Çorum Şubesi ve Üniversitemiz arasında yapılan ortak çalışmaların ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin gerçekleştirdiği çalışmaların ilimize çok büyük yarar sağladığını vurgulayan Başkan Abdurrahman Kılıç ise TÜMSİAD olarak Üniversitemize her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.