Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2018 Perşembe

Üniversitemizin “Hittite Journal of Science and Engineering” Adlı Akademik Dergisinin Yeni Sayısı Yayımlandı

Üniversitemizin Fen ve Mühendislik Bilimleri alanındaki hakemli dergisi olan Hittite Journal of Science and Engineering (Hittite J. Sci. Eng.) adlı derginin 5. cilt 1. sayısı (Mart 2018) yayımlandı.

TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin Mühendislik ve Temel Bilimler Veri Tabanı tarafından 2016 yılından beri taranan Hittite J. Sci. Eng., Doçentlik başvuruları için istenilen nitelikli dergi sınıfında yer almaktadır.

Yayım hayatında 5. yılına giren dergimiz 2018 yılından itibaren yılda 4 sayı olmak üzere yalnızca elektronik olarak yayım yapacaktır.

Yayımlanması isteğiyle göndereceğiniz makalelerinizi http://www.hjse.hitit.edu.tr adresinden Açık Dergi Sistemi’ne ücretsiz üye olarak kendi hesabınız üzerinden gönderebilirsiniz.

Hittite J. Sci. Eng.’e ulaşmak için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü