Yayınlanma Tarihi: 04 Mart 2018 Pazar

Unvanda Yükselen ve Ataması Yapılan Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemizde Profesör unvanına yükselen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taha Bahadır Saraç’a Profesör cübbesi; Doçent unvanına yükselen Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Havva Nur Peltek Kendirci’ye, Doç. Dr. Adem İlkay Diken’e, Doç. Dr. İsmail Çağatay Çağlar’a ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Bulut ile Fen Edebiyat Fakültesine ataması yapılan Doç. Dr. Özer Şenödeyici’ye Doçent cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi. 

2011 yılında akademik personel sayımız 16 Profesör, 20 Doçent ve 77 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam öğretim elemanı sayımız 349 iken şu an itibarıyla Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ve unvanda yükselen akademik personelimizle birlikte, öğretim üyesi sayımız 50 Profesör, 58 Doçent ve 214 Yardımcı Doçent olmak üzere 322’ye, toplam öğretim elemanı sayımız ise 733’e ulaşmıştır.

Ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube