Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2018 Perşembe

Rektörümüz “Girişimci Liderler Kulübü”yle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz “Girişimci Liderler Kulubü” akademik danışmanı, kulüp başkanı ve kulüp üyeleriyle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında yapılan toplantıda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Girişimci Liderler Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Ela Hiçyorulmaz, Öğrenci Kulüpleri Eş Koordinatörü Arş. Gör. Ömer Dinç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden, Kulüp Başkanı Ergin Korkmaz ve kulüp üyeleri yer aldı. 

Toplantıda, Üniversitemizde 2017 yılı itibarıyla en fazla etkinlik gerçekleştiren “Girişimci Liderler Kulübü” üyelerine Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan öğrenci kulüplerine ilişkin verilerle ilgili bilgiler vererek, 2011 yılında 38 olan kulüp sayısının 2018 yılı itibarıyla yaklaşık %145 artışla 93’e ulaştığını açıkladı. Sadece sayıdan ibaret olmayan kulüplerin aktif olarak çalıştığını ifade eden Prof. Dr. Alkan,  Üniversite olarak spordan müziğe, resimden edebiyata kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren öğrenci kulüpleriyle sosyal etkinliklere imkânlar dahilinde destek olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerimizin ilgi duydukları sosyo-kültürel ya da sportif alanlarda faaliyet göstermelerine ve böylece yaşam becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan öğrenci kulüplerimizin öğrencilerimiz tarafından yoğun bir şekilde ilgi gördüğünü dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, gelinen noktada öğrencilerimizin ilimizde pek çok ulusal ve uluslararası nitelikte bilimsel ya da kültürel etkinliği gerçekleştirmekte olduklarını söyledi.

Girişimci Liderler Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Ela Hiçyorulmaz, Öğrenci Kulüpleri Eş Koordinatörü Arş. Gör. Ömer Dinç, Kulüp Başkanı Ergin Korkmaz ve kulüp üyeleri ise şimdiye kadar maddi ve manevi destekleri esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür ettiler.

Toplantı, kulüp üyesi öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın öğrencilere birer teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube