Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2018 Salı

2018 Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Kulüplerinin Seçimleri Tamamlandı

Üniversitemizin öğrenci odaklı bir yapıya sahip oluşunun en önemli göstergelerinden biri olan öğrenci kulüplerimizin Bahar dönemi seçimleri başarılı bir şekilde tamamlandı. Sadece Bahar döneminde Üniversitemiz kulüplerinden 12 tanesi seçim sürecine girmiş ve seçimlerin sonucunda 10 kulübümüz seçimleri başarı ile tamamlayarak kurullarını oluşturmuştur.

Üniversitemiz bünyesinde halen toplamda 93 öğrenci kulübümüz bulunmakta olup, öğrenciler kendi istekleri doğrultusunda diledikleri kulüplere üye olabilmektedirler. Öğrencilerin kulüp bünyesinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlemeleri ancak seçim süreçlerini başarı ile tamamlamalarına bağlı olduğundan, yapılan seçimler son derece önem arz etmektedir. Öğrencilerimiz kulüplere üye olarak öncelikle ilgi duydukları bir konuda sosyal fayda sağlayabilmekte, kulüplerin yönetim veya denetim kurullarında görev alarak kulübün karar mekanizmalarında bulunabilmekte, diğer öğrencilerle tanışıp kaynaşabilmekte ve işbirliği sürecini yaşayabilmektedirler. Öğrencilerimiz kulüplerimizle ilgili detaylı bilgiye http://kulupler.hitit.edu.tr/ web sayfasından ulaşabilirler.

Seçimleri başarı ile tamamlayan kulüplerimizi tebrik ediyoruz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü