Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2018 Çarşamba

Rektörümüz Üniversitemizin Judo ve Voleybol Takım Sporcularıyla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 27 üniversiteden 45 takımın yer aldığı Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası’nda ve 32 üniversitenin katılımıyla başlayan Voleybol Ünilig Sezonu’nda Türkiye 3.’lüğü elde eden judo ve voleybol takımlarımızın sporcularıyla bir araya gelerek başarılarından dolayı tebrik etti.

Gerçekleştirilen görüşmede Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner, Dr. Öğr. Üyesi Çalık Veli Koçak, Dr. Öğr. Üyesi Emrah Cerit ve Öğr. Gör. Abdüsselam Turgut da hazır bulundu.

“Sizlerin iyi yerlerde olması, başarılar elde etmesi bizler için en büyük gurur kaynağıdır. Gerek takım olarak voleybolda gerekse de münferit olarak judo dalında elde ettiğiniz başarılardan dolayı tebrik ediyoruz.” diyerek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, sporun herkes için ortak payda niteliğinde olduğunu belirtti. Üniversitemizin önem arz eden spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını ve aynı zamanda da önemli başarılar elde ettiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yaklaşık 1400 kişilik öğrenci kadrosu ve deneyimli akademik kadrosuyla Spor Bilimleri Fakültemizin bu konuda çok büyük katkı ve desteklerinin olduğunu vurgulayarak Fakültemizin spor etkinliklerinin yanı sıra yakın zamanda hayata geçirdikleri “Eğitsel Oyunla Hareket Eğitiminin Otizmli Çocukların Ruhsal ve Fiziksel Gelişimine Etkisi” adlı çalışma gibi sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiğine dikkat çekti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Her anlamda ilkleri gerçekleştirmeye devam diyoruz. Üniversitemiz sizlerin yaptıklarıyla, başarılarıyla güçlü” diyerek tüm sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek bundan sonraki şampiyonalar için başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube