Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2018 Pazar

Rektörümüz Halkbank Çorum Şube Müdürü Karabay’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Halkbank’ın 80. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Halkbank Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay’ı ziyaret etti.

Halkbank’a şimdiye kadar vermiş oldukları katkı ve sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Halkbank’ın artık sembol olarak önemli olduğunun ve dünya ekonomisi açısından da büyük önem arz ettiğinin altını çizerek ülkemizde yaşanan son hadiselerin ardından yerli ve milli olan her şeye sahip çıkmanın gerekliliğine vurgu yaptı. Üniversitemizin Halkbank ile ikili iş birliklerinin devam edeceğine olan inancının tam olduğunu dile getiren Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Halkbank’ın 80. kuruluş yıldönümünü tebrik ederek ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay ise Türkiye’de esnaf ve KOBİ Bankacılığının gelişiminde öncü olmuş, ekonomiye değer katarken toplumsal hayatın her anında varlık gösteren Halkbank’ın köklü bir tarihe sahip olduğunu ifade etti. İsmail Karabay, genel müdürlüklerinin talimatıyla Üniversitemizin etkinliklerine desteklerinin devam edeceğini, Üniversitemizle ortak çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üniversitemizin her geçen gün başarılarına bir yenisi eklemesinde büyük emek veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a görevinde başarılarının devamını diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube