Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2018 Perşembe

Üniversitemizin Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programımız Meslek Yüksekokulu Kampüsümüzün Merkez Yemekhanesi’nde tüm akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın katılımı ile gerçekleşen iftar yemek programına, personelimizin yoğun katılımı gözlendi. Akademik ve idari personelimizle iftar yemeğinde bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Alkan, “Güzel bir vesile ile bir arada olmak, Merkez Yemekhanemizde iftar yapmak çok mutluluk ve keyif verici. Hepiniz hoş geldiniz” diyerek iftar yemek programının geleneksel hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Üniversitemizin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Büyük Hitit ailesi her geçen gün artan fiziksel mekanlarıyla birlikte daha da büyümekte. Üniversitemizin büyümesi beraberinde birliktelikleri de artarak devam edecektir” dedi.

Üniversitemizde yakalanan bu sinerjinin önemini vurgulayarak “Son dönemde çok dikkat çekici başarılı çalışmaları hep birlikte başardık” diye konuşan Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin gelişim sürecine özverili çalışmaları ile katkı sağlayan personelimize teşekkür ederek “Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi. Güzel bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, üniversitemiz personeliyle sohbet etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube