Yayınlanma Tarihi: 08 Temmuz 2018 Pazar

Rektörümüz TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Faruk Yamaner ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i ziyaret etti. 

Üniversitemiz ile TÜSF arasında yapılacak yeni proje ve çalışmalar ele alındığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, başta 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası ve 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası’nın Üniversitemizde yapılması konusundaki desteklerinden dolayı TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’e ve Federasyon yönetim kuruluna teşekkür ederek bu yıl içerisinde de yetkin akademik kadromuz ve uluslararası standartlara sahip spor komplekslerimiz ile ulusal ve uluslararası düzeyde yeni şampiyonalara ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti. Ayrıca Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan desteklenen ve Oğuzlar’da gerçekleştirilecek olan Oğuz Adası projesi kapsamında su sporları ile ilgili ulusal ve uluslararası etkinlikleri ilimize kazandırarak spor müsabakalarını ilimizde şuana kadar yapılmayan yeni bir alana taşıyacaklarını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu konuda Federasyon’dan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Üniversitemize ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer de bugüne kadar Üniversitemize verilen organizasyonların başarı ile organize edilmesinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek bundan sonraki etkinlikler için başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube