Yayınlanma Tarihi: 14 Eylül 2018 Cuma

Rektörümüz Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ile birlikte Tıp Fakültemizde düzenlenen Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılarak fakülte öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Fakülte bünyesinde verilen eğitim hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Tıp Fakültesi olarak hızlı bir ilerleme kaydettiklerini ve sağlık konusunda önemli bir hizmet verdiklerine inandığını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin sağlık alanında yaptığı her türlü çalışmalarla büyümeye devam ettiğini ifade ederek Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanım anlaşması ile birlikte hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman öğretim üyelerimizle birlikte hastanemizdeki hekimlerimiz tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Konuşmasının devamında toplam 155 öğretim elemanına sahip olan Tıp Fakültemizdeki iki Araştırma Görevlisi’nin Uzmanlık eğitimini tamamlayarak Uzman Hekim olarak çalışmaya başladığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, elde edilen bu başarının Tıp Fakültemizin ne denli geliştiğinin ve olgunlaştığının somut bir göstergesi olduğunu vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Fakültemiz bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine inandığının altını çizerek yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube