Yayınlanma Tarihi: 20 Ocak 2019 Pazar

İstanbul Üniversitesi AUZEF Güz Dönemi Bitirme Sınavları Yapıldı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (İÜ AUZEF) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bitirme Sınavları 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde Hitit Üniversitesi Koordinatörlüğünde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturum halinde ilimizde de uygulandı. İÜ AUZEF tarafından yapılan bu sınav, İstanbul Üniversitesi ile Hitit Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilimizde ilk kez, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sonbahar Dönemi Ara Sınavlarında Çorum Sınav Koordinatörlüğünce uygulanmıştı.
Hitit Üniversitesi Rektörü ve İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol kapsamında bu sınavın da ilimizde yapılıyor olmasından duymuş olduğu memnuniyetini ifade ederek, Çorum Sınav Koordinatörlüğünce yapılan bu sınav ile birlikte diğer tüm sınavların da kurallara uygun olarak huzur ve güvenlik içerisinde uygulanmasına katkı sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sınavın her aşamasında görev alan tüm personele ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Alkan, ayrıca sınava katılan tüm adaylara da başarılar diledi.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü