Yayınlanma Tarihi: 27 Ocak 2019 Pazar

Rektörümüzden Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’ı ziyaret etti.

Ziyaretinde ekonomi ve parayı yönetmenin ne denli önemli olduğu günümüzde Halkbank’ın ülkemiz için önemli bir kamu kuruluşu olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu anlamda böylesi bir kamu kuruluşuyla ilimizde Bölge Müdürlüğünün de bulunması sebebiyle eğitim ve iş birliği çalışmalarının daha da yoğunlaşarak devam etmesini arzuladıklarını belirtti. Görevde bulunduğu süre boyunca Türkiye Halk Bankası’ndan kurumsal olarak güzel hizmetler alındığını ve bunun ötesinde çeşitli alanlarda ortak projeler gerçekleştirildiğini ifade eden Rektörümüz, tüm bunlardan dolayı Halk Bankası Genel Müdürümüz başta olmak üzere tüm çalışma ekibine teşekkür ederek Mayıs ayı içerisindeki görev değişimi sonrasında da bu ortak çalışmaların daha da artarak devam edeceğine yürekten inandığını vurguladı.

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın ziyaretin duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu zamana kadar yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü