Yayınlanma Tarihi: 07 Ocak 2019 Pazartesi

Üniversitemize Avrupa Birliği’nden Proje Desteği

Erasmus+ Gençlik Programı KA2 Stratejik Ortaklıklar 2018/R1 başvuru dönemi proje başvuruları değerlendirme sonuçlarına göre Üniversitemizin yürütücü olduğu “2018-1-TR01-KA205-057424” kodlu “Training Green Logistics Managers to Avoid the Environmental Effects of Logistics” adlı proje Avrupa Birliği tarafından finanse edilecek dört proje arasında yer almaya hak kazandı.

198.827 Euro bütçeli projede Üniversitemiz ile birlikte beş ülkeden yedi ortak yer almaktadır (Mag Prenner & Partner Gmbh (AT), Universidad De Salamanca (ES), Planart (TR), Univerza V Ljubljani (SI), Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (TR), Training 2000 Psc (IT), Erbil Project Consulting Engineering Co.Inc. (TR)).

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Muratoğlu’nun Hitit Üniversitesi adına yürütücü olduğu proje iki yıl sürecek olup Doç. Dr. Serdar Varlık ve Dr. Öğr. Üyesi Şafak Bulut araştırmacı olarak görev alacaktır.

Projenin temel amacı; yeşil lojistik ile ilgili ortak ülkelerdeki çerçeve koşullarını belirlemek ve mevcut uygulamaları birleştirerek eğitim ve sertifikasyon için kullanılacak standart uygulamaları geliştirmektir. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube