Yayınlanma Tarihi: 24 Mart 2019 Pazar

Üniversitemiz ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı Arasında Protokol İmzalandı

Kısa bir süre öncesinde Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştirmek üzere Üniversitemize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapılan istişareler ve açılış sonrası düzenlenen “Gençlerle Demokrasi Buluşması” isimli etkinlik kapsamında pek çok altyapıya sahip olan Spor Bilimleri Fakültemizin henüz genç bir üniversite olmamız sebebiyle bulunan bazı eksiklikleri Sayın Bakanımıza dile getirilmiş ve Sayın Bakanımız da bu kapsamda bize destek vereceğini ifade etmişti. 

Bu noktada Üniversitemiz ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı arasında Spor Bilimleri Fakültemiz bünyesinde kurulacak olan jimnastik ve kondisyon merkezine profesyonel altyapı oluşturulmasına ilişkin protokol Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Spor Toto Teşkilat Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik tarafından imzalandı.

Üniversitemizin pek çok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptığını ve önemli başarılar elde ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, imzalanan protokol çerçevesinde üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere ilimize hizmet verecek bu altyapının, profesyonel sporcularımızın yetiştirilmesine büyük katkı sağlayacak bir merkezin kurulmasına da vesile olacağını vurguladı. Kuzey Kampüsümüze yapılması planlanan “Gençlik Merkezi” ile ilgili çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor Toto Teşkilat Başkanvekili Bünyamin Bozgeyik de her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve imkânları dahilinde ellerinden gelen desteği yapacaklarını dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube