Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2019 Perşembe

Çorum Defterdarı Durak Sercan’dan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Defterdarı Durak Sercan, Vergi Haftası dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Defterdarı Durak Sercan, ilimizin gelişiminde Hitit Üniversitesinin en önemli unsurlardan biri olduğunu ifade ederek Üniversitemizin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve elde edilen başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirtti. Defterdar Sercan, Üniversitemizle birlikte hareket etmekten ve ikili iş birlikleri yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Üniversite olarak ilimize katkı sağlamanın bir görev olduğu bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Maliye bölümümüz başta olmak üzere ortak çalışmalar yapılmasından büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade ederek Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde “Maliye” Tezli Yüksek Lisans Programı ile Tezsiz Normal Öğretim ve Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans programlarının açıldığının altını çizdi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden dolayı Çorum Defterdarı Durak Sercan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü