Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2019 Çarşamba

Üniversitemiz Mefkûre Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Mefkûre Kulübü Danışmanı Arş. Gör. Fahreddin Haliloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Mefkûre Kulübü hakkında bilgiler veren Kulüp Danışmanı Arş. Gör. Fahreddin Haliloğlu, ilk etkinliklerini Üniversitemiz ve İl Müftülüğünün ortak çalışmasıyla Beraat Kandili münasebeti ile 19 Nisan 2019 Cuma günü Akşemseddin Camiinde gerçekleştireceklerini belirtti. Haliloğlu, etkinliğe tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve tüm Çorum halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.

Öğrencilerimizin kendilerini her anlamda daha donanımlı hale getirebilmeleri ve başarılı olabilmeleri adına kulüp etkinliklerin büyük önem arz ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise en başından bu yana öğrenci kulüplerini çok önemsediklerini ve her türlü desteği verdiklerini belirterek kulüp çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü