Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2019 Perşembe

Rektörümüz Öğrenci İşleri ve Personel Dairesi Başkanlığı Personeli ile Görüştü

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Öğrenci İşleri ve Personel Dairesi Başkanlığı Personeli ile bir araya geldi.

İlk olarak Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizdeki çalışmaların belirlenen strateji çerçevesinde yapıldığını ve bu doğrultuda Öğrenci İşlerimizin de önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek başta tüm öğrencilerimize ilişkin pek çok işlemin yapılabildiği ve çeşitli verileri içeren Öğrenci Bilgi Sistemi (HUBİS) otomasyonu olmak üzere 8 farklı yazılımın kodlama ve kontrolünün Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapıldığını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Oldukça zor bir birimde görev yapıyorsunuz. Bu zorlu süreçte önemli çalışmalar gerçekleştirdik ve sizlerden aldığımız güç ile yolumuza emin adımlarla devam ettik. Hepinize başarılı çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı Ömer Çırak da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ederek “Bu süre zarfında tüm başarıları hep birlikte elde ettik. Gerek öğrenci sayımızda, gerekse de program sayımızda önemli artışlar yaşandı. Aynı zamanda 8 farklı yazılımı kodlayarak Üniversitemizin hizmetine sunduk ve bu yöndeki çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor” diyerek desteklerinden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ikinci ziyaretini de Personel Dairesi Başkanlığı Personel Dairesi Başkanlığına gerçekleştirdi. Ziyarette Personel Dairesi Başkanlığının yaklaşık 1.500 kişinin işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yapıldığını önemli bir birim olduğunun altını çizen Rektörümüz, “Üniversitemiz, akademik ve idari anlamda ciddi bir güce dönüştü. Üniversitemizin büyüme ve gelişmesindeki özverili çalışmalarınız bu sürece önemli katkılar sağladı. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Personel Dairesi Başkanı Şaban Zorlu da çalışmaların sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için tüm Başkanlık personelinin ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduğunu belirterek desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube