Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2019 Cuma

Oğuzlar İlçesinden Öğrenciler Rektörümüzle Bir Araya Geldi

Oğuzlar Kaymakamı Sayın Hacı Asım Akgül ile Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Tulun, 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında Oğuzlar Anadolu Lisesi, Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Oğuzlar Ortaokulu ve Oğuzlar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan kalabalık bir grup öğrenci ile birlikte Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Ziyaretin ilk aşamasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan makamında ziyaret edildi. Daha sonra Rektörümüz farklı okullardan gelen öğrencilere yaptığı konuşmada, Üniversitemizi tanıtıcı bilgilendirmelerde bulunarak gençlere gelecek meslek yaşamlarına ilişkin paylaşımlarda bulundu. Rektörümüzün konuşmasının ardından öğrenciler, Kuzey Kampüsümüzde bulunan Spor Bilimleri Fakültesi ile Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezini ziyaret ettiler. Buralarda öğrencilere ilgili birimlerimiz ve Üniversitemizle ilgili olarak detaylı bilgiler verildi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü