Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2019 Pazar

Rektörümüz Strateji Geliştirme ile Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı Personeliyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi.

İlk olarak Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizdeki çalışmaların belirlenen strateji çerçevesinde yapıldığını ve bu doğrultuda Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının da önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizerek “İşlerin bel kemiğinde ve hemen hemen her alana katkınız olan bir birimsiniz. Üniversitemizde 2011 yılından bu yana olağanüstü bir büyüme yaşandı. Buna ek olarak yaşanan gelişmelerdeki yeniliklerle ilk olarak sizler karşılaştınız ve bu süreci muazzam bir şekilde yürüttünüz. Hepinize başarılı çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ikinci ziyaretini de Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığına gerçekleştirdi. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Başta Kuzey ve Güney Kampüsümüz olmak üzere 2011 yılından bu yana Üniversitemizde hayata geçirilen tüm yapı çalışmalarımızın en önemli aktörleri sizlersiniz. Gerçekten güç şartlarda çalışıyorsunuz ama bir o kadar da güzel çalışmalara imza attınız. Yaptığımız çalışmalarda Çorum’a her anlamda örnek olduğumuzu düşünüyorum ve bunun da en temel taşı sizlersiniz. Sizlerin gayretli çalışmaları Üniversitemize önemli katkılar sağladı. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube