Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2019 Pazartesi

Öğrencilerimizden 16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunlarında Önemli Başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF), Samsun Valiliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, KYK ve Koç Holding iş birliğiyle düzenlenen ve Türkiye’den çok sayıda üniversiteden final serisi için 4 bini aşkın üniversiteli sporcu, antrenör ve spor insanının katıldığı 16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda Üniversitemizi temsil eden öğrencilerimiz önemli başarılar elde etti.

16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları kapsamında erkeklerde 45 ve kadınlarda 36 üniversite takımının katılımıyla düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılarak Üniversitemiz adına mücadele eden Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden Furkan Aktaş 110 mt engelli yarışında Türkiye Şampiyonu ve Havva Aktaş da 100 mt yarışında B grubunda Türkiye 1.si oldu. 

Öğrencilerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eder, katkı sağlayan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner ve Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Güner Çiçek’ e teşekkür ederiz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube