Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2019 Perşembe

Üniversitemiz Erbil’de Düzenlenen Eğitim Fuarına Katıldı

Eğitimde uluslararasılaşmaya büyük önem veren Üniversitemiz, tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Maarif Vakfı tarafından Irak’ın Erbil şehrinde düzenlenen uluslararası eğitim fuarına katıldı. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Üniversitemizi tanıtmak üzere Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İsmail Eker ve Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ali Saçak katıldı.

Tanıtın standımızda öğrencilerin soruları cevaplandırılarak üniversitemiz bölümleri, olanakları ve uluslararası öğrenci değişim programları hakkında detaylı bilgiler verilerek Üniversitemizde lisans ve lisansüstü öğrencisi olabilmeleri için gerekli şartları içeren broşürler dağıtıldı.

Üniversitemiz “Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıkmış olduğu yolda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, uluslararası ve ulusal düzeyde tanıtım etkinliklerine her gün bir yenisini ekleyerek Hitit Üniversitesi’ni ve Çorum’u tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyor.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü