Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2019 Perşembe

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’dan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank Çorum Bölge Müdürü Erdoğan Özdemir, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarete bankacılık ve finans sektörlerinin dünyadaki en önemli ve kritik sektörlerden olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi olarak bu alanlarda pek çok çalışma yaptıklarının altını çizerek ekonomi ve parayı yönetmenin ne denli önemli olduğu günümüzde Halkbank’ın ülkemiz için önemli bir kamu kuruluşu olduğunu vurguladı. 

“Hemşehrimiz Osman Arslan’ın ülkemizin göz bebeği kurumlarından olan Türkiye Halk Bankası’na Genel Müdürlük yapmasından ve burada devam ettirdiği başarılı çalışmalarından dolayı gurur duyuyoruz” diye konuşmasına devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, görevde bulunduğu süre boyunca Türkiye Halk Bankası’ndan kurumsal olarak güzel hizmetler alındığını ve bunun ötesinde çeşitli alanlarda ortak projeler gerçekleştirildiğini de sözlerine ekleyerek tüm bunlardan dolayı Halk Bankası Genel Müdürümüz başta olmak üzere tüm çalışma ekibine teşekkürlerini iletti.

Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Türkiye Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan da her zaman ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube