Yayınlanma Tarihi: 10 Ağustos 2021 Salı

Öğretim Üyemiz Dr. Kabakcı’nın Doktora Tezi, İki Ödüle Layık Görüldü

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Ersin Kabakcı tarafından hazırlanan doktora tezi, iki ayrı kurum tarafından yapılan değerlendirmede birincilik ödülü aldı.

Türk Ocakları İzmir Şubesi ve Sofuoğlu Ailesi’nin, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi merhum Prof. Dr. Cemal Sofuoğlu adına düzenlediği “Prof. Dr. Cemal Sofuoğlu Türk İslam Araştırmaları Teşvik Ödülü 2020 Yılı” yarışması ile Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen II. Muhammed İhsan Oğuz İlahiyat Araştırma Ödülleri doktora kategorisinde birincilik ödülü, İlahiyat Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Kabakcı’nın 2019 sonunda tamamladığı “Çağdaş Batı Literatüründe Kur’an Metnine Yaklaşımlar: Metin Bütünlüğü Arayışları” konulu doktora tez çalışmasına verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Dr. Öğretim Üyesi Kabakcı’yı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini diledi.