Yayınlanma Tarihi: 29 Ekim 2022 Cumartesi

“Hitit’e Hoş Geldin” Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Üniversitemiz tarafından akademik yılı açılış etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen “Hitit’e Hoş Geldin Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle düzenlenen “Hitit’e Hoş Geldin Şenliği”, Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü yerleşkesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Rekreatif etkinliklerle başlayan şenlikte, renkli görüntüler yaşandı. 

Sanatçı Sinan Akçıl’ın sevilen şarkılarıyla muhteşem bir konser verdiği şenlikte, öğrencilerimiz ise doyasıya eğlendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Öğrencilerimizle Birlikteydi

Şenlikte öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrenci kulüp stantlarını ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti. Öğrencilerle birlikte etkinliklere de katılan Bakan Kasapoğlu, daha sonra Akçıl’ın şarkılarına gençlerle beraber eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık olarak her zaman öğrencilerimizin yanlarında olduklarını ifade ederek benzer etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise “Bu şenlikle öğrencilerimize hem ‘hoş geldin’ diyelim hem de öğrencilerimiz güzel zaman geçirsinler istedik. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube