Yayınlanma Tarihi: 18 Aralık 2022 Pazar

Hitit’in Efeleri ve Sultanları Kupalarla Döndü

Üniversitemiz Erkek ve Kadın Voleybol Takımları, Ordu’da düzenlenen Üniversiteler Arası Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları’ndan kupalarla döndü.

Erkek Voleybol Takımımız tüm rakiplerini namağlup geçerek şampiyon olurken, Kadın Voleybol Takımımız ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

Takımlarımız Süper Lige Yükselme Müsabakalarına gitmeye hak kazandı

Turnuva birincisi Erkek Voleybol Takımımız ile ikincilik elden eden Kadın Voleybol Takımımız, elde ettikleri başarı neticesinde Süper Lige Yükselme Müsabakalarına gitmeye hak kazandı.  

Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada, 10 üniversitenin kadın ve erkek voleybol takımları karşı karşıya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk: “Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum”

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, spor organizasyonlarında Hitit Üniversitesinin önemli başarılara imza attığını söyledi.

Öğrencilerimizin geçen yıl farklı branşlarda kazandıkları başarılara bu yıl voleybol ile devam ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Öztürk, “Voleybol takımlarımızda ter döken öğrencilerimiz ile hocalarımızı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin mücadelelerini şampiyonluk ve ikincilikle taçlandırmaları gerçekten gurur verici. Hepsini kutluyorum” dedi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube