Yayınlanma Tarihi: 19 Aralık 2022 Pazartesi

Öğrenci Kulüplerinde Ödül Heyecanı

Hitit Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri ödül töreni düzenlendi. Ödüller 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirilen etkinliklerde en yüksek puan toplayan üç farklı öğrenci kulübüne verildi.

Çorumlu Obası’nda düzenlenen programa Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Kulüpler Birliği Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkan Vekili İsmail Eker, kulüp danışmanları ve kulüp üyesi öğrenciler katıldı.

En Yüksek Puan Toplayan Üç Farklı Öğrenci Kulübüne Ödül Verildi

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirdikleri faaliyetlerde en çok puan toplayan Beslenme ve Diyetetik, Yeşilay ve Hitit Sanat Atölyesi Kulüplerine ödülleri verildi.

Yapılan değerlendirmede akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Dönmez Güngüneş’in ve öğrenci başkanlığını Ahmet Serhat Afşar’ın yaptığı Beslenme ve Diyetetik Kulübü en çok puan toplayarak birinci oldu.

İkincilik ödülü, akademik danışmanlığını Öğr. Gör Dr. Abdullah Çakır’ın ve öğrenci başkanlığını Fatih Yatgın’ın yaptığı Yeşilay Kulübü’ne verilirken akademik danışmanlığını Doç. Dr. Muteber Burunsuz’un ve öğrenci başkanlığını Ayşe Nur Güner’in yaptığı Hitit Sanat Atölyesi Kulübü ise en fazla puan toplayan üçüncü kulüp oldu.

Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sonlandı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube