Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2022 Çarşamba

Aşçılık Programı Öğrencilerimize “Bronz” Madalya

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Antalya’da düzenlenen yemek yarışmasında bronz madalya kazandı.

Antalya’daki 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı kapsamında gerçekleştirilen “Üniversiteli Ekipler Yarışıyor Yemek Yarışmasına”, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Remzi Bilgili’nin danışmanlığında Aşçılık Programı öğrencilerimiz Osman Tercan, Mertcan İkzek, İlayda Demirkıran ve Fatih Ayhan katıldı.

Yarışmaya, “İncir Uyutması” ve “Harput Köftesi” ile katılan öğrencilerimiz, “bronz” madalyaya layık görüldü.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, öğrencilerimizin hem projeleriyle hem de katıldıkları organizasyonlarda pek çok başarıya imza attıklarını ifade ederek “Teknolojiden sağlığa, spordan gastronomiye kadar her alanda öğrencilerimiz yeni başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor. Yarışmadan ödülle dönen öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Elde ettikleri bu başarının diğer öğrencilerimizle beraber artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.