Yayınlanma Tarihi: 04 Mart 2022 Cuma

Hitit Üniversitesi Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde, aralarında üniversitemizin de bulunduğu 7 üniversitenin katılımıyla Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde Samsun eski Makro Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ve 2 gün süren fuarda, ev sahibi üniversite ile birlikte Hitit Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin işbirliğiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün de katılımıyla açılışı yapılan fuarda, Üniversitemiz tarafından stant açıldı. Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hitit Üniversitesi standında, Kariyer ve Mezunlar Ofisi ve Teknoloji Transfer Ofisi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Üniversitemizin ihtisas alanı “makine ve imalat teknolojileri” ile ilgili yürüttüğü çalışmalara dair yapılan sunumlara, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Fuara katılan 500’ü üniversitemizden toplam 5 bin öğrenci, bölgede faaliyet gösteren firmaların insan kaynakları temsilcileriyle de bir araya gelerek iş ve staj fırsatları, kariyer imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi edinme fırsatı buldu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube