Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba

Hitit Üniversitesi Öğrencileri Atletizm Türkiye Şampiyonasından Madalyalarla Döndü

Hitit Üniversitesi öğrencileri Ünilig Atletizm Türkiye Şampiyonasından gümüş ve bronz madalya ile döndü.

Ünilig Atletizm Türkiye Şampiyonasında Hitit Üniversitesini temsil eden sporcular yine gururlandırdı.

Manisa’da düzenlenen ve 40 üniversiteden 400’den fazla sporcunun katıldığı şampiyonada sırıkla atlamada Öznur Gedik Türkiye ikincisi, cirit atmada Nesrin Sak Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler 5000 ve 1500 metrede Mehmet Kalyoncu ile 400 metre engelli koşuda Mustafa Emin Köse ise Türkiye dördüncülüğü elde etti.

Elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve teknik heyeti tebrik eden Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, “Öğrencilerimizin spor alanında elde ettikleri başarılar artarak devam ediyor. Bizleri gururlandıran öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.