Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2023 Salı

Hitit Üniversitesi Öğrencileri Boks Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi ve Üçüncüsü Oldu

Hitit Üniversitesi öğrencileri, Ünilig Boks Türkiye Şampiyonasında bir gümüş, bir bronz madalya kazandı.

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, elde ettikleri başarılarla gururlandırmaya devam ediyor.

Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Boks Türkiye Şampiyonasına katılan İnci Söcü 70 kiloda Türkiye ikincisi, Oğuzhan Bayrak ise 54 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Hitit Üniversitesinin spor alanındaki başarılarına yenilerini eklediğini belirten Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, “Öğrencilerimiz ve hocalarımız, elde ettikleri başarılarla bizleri mutlu etmeye devam ediyor. Son iki haftadaki judo ve atletizmdeki derecelerden sonra boks şampiyonasında da Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü Hitit Üniversitesinin oldu. Bizleri gururlandıran öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.