Yayınlanma Tarihi: 02 Ağustos 2023 Çarşamba

Hitit Üniversitesi, Üniversite Tercih Destek Platformu ile Aday Öğrencilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Hitit Üniversitesi, Kuzey Kampüsü Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinde faaliyet gösteren Üniversite Tercih Destek Platformu ile aday öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Üniversite Tercih Destek Platformu’nda aday öğrenciler, veliler ve rehber öğretmenlere yönelik Hitit Üniversitesini daha fazla tanıtmak ve farklı üniversitelerdeki tercihlere yönelik bilgilendirmeler yapılıyor.

Platformu tercih edenler, fakülte ve meslek yüksekokullarındaki akademisyenlerden yüz yüze bilgi alabilirken tercih etmeyi planladıkları bölümleri detaylı tanıma fırsatı buluyor.

Saat Kulesi’nden her saat başı hareket eden ring servislerle ulaşım imkanı sağlanan Üniversite Tercih Destek Platformu, 4 Ağustos 2023 Cuma gününe kadar hizmet vermeye devam edecek.