2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Eğitim Başvuru Sonuçları Açıklandı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için 22 Ağustos-11 Eylül 2022 tarihleri arasında Enstitümüzün çeşitli Anabilim Dallarına başvuru yapan öğrenci adaylarının başvuruları Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği çerçevesinde ilgili Anabilim Dallarının belirledikleri koşullara göre ön inceleme ve değerlendirme komisyonları tarafından incelenmiş olup, bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi aşağıda açıklanmıştır.

15 Eylül 2022 tarihinde yapılacak Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları belirlenen tarih, yer ve saatlerde yüz yüze yapılacak olup mülakata gelecek öğrenci adaylarının ÜBYS başvuru sistemine yüklemiş oldukları ALES, Yabancı Dil Belgesi, Mezuniyet ve Transkript belgelerini istendiği takdirde mülakat jüri üyelerine ibraz etmek üzere yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Belgelerini ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

-Yabancı uyruklu adayların başvuruları değerlendirmeye alınmamış olup, Hitit Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Adaylarının Lisansüstü Programlara Başvuru ve Kabul Yönergesi’ne göre aşağıda belirtilen bağlantı adresi üzerinden Uluslararası Ofis birimine başvuru yapması gerekmektedir.

Formlar ve Belgeler:

2. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

3. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

4. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

5. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

6. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

7. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

Bilimsel Değerlendirme Ve/Veya Mülakat Sınav Bilgileri

Instagram Twitter Facebook Youtube
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Uluslararası Ofis